Artikler

Mindebogen i Go'morgen Danmark

Om mindebogen

"Jeg er så glad og taknemmelig for de her bidrag til bogen, fordi de er med til at skabe et mere komplet billede af Thomas og det menneske han var" Sådan fortalte Anna Tangmose Larsen til Go' Morgen Danmark onsdag 17. juni 2020, hvor hun og stifter af Forlaget Fortæl Maria Lya Leerbeck, var invi..

Online Mindelounges

Om mindebogen

I juni 2020 lancerer vi vores helt nye mindebog til børn, der har mistet en forælder. Den har været længe undervejs, og vi glæder os virkelig meget til at kunne sende den ud i verden. Det vil vi gerne gøre et ret stort nummer ud af - også selvom corona gør det svært at gøre det fysisk. He..

Bag om Forlaget FortŠl

Om vennebogen

Den formelle historie om Forlaget Fortæl som virksomhed starter i september 2017, da de to stiftere, Mette Høyer Eriksen og Maria Leerbeck holdt det første møde med webudvikler-Casper i Ebeltoft. Her blev idéerne om det digitale fortælle-univers til konkrete funktionaliteter, og drømme..

Vi elsker b°ger!

Om vennebogen

Vi er mange der elsker bøger. Duften af papiret og blækket, og følelsen af en god gammeldags analog bog i god kvalitet. Desværre er den fysiske produktion af bøger i dag ganske enkelt ikke særlig god for hverken vores klima eller for os selv. Langt de fleste bøger i dag bliver printet på fa..

Bag om Mindebogen "FortŠl mig om"

Om mindebogen

Mindebogen er skabt særligt til børn – både små, store og voksne – der har mistet en forælder - med det formål at give børnene adgang til fortællinger og minder fra den afdødes venner, kollegaer og familie. Det har vist sig, at den er større end det og relevant for mange. Vi h├..

Bag om Vennebogen "Mine Venner"

Om vennebogen

Der findes en række store bøger om kærlighed og venskaber. Huckleberry Finn. Drageløberen. Mads og Mikkel. Faktisk er venskab og relationer omdrejningspunkt for langt størstedelen af vores allerbedste fortællinger. Når vores vennebog alligevel er noget helt særligt, er det fordi den handler..