Vi gør det nemt at samle minder

Vi har taget os af alle formaliteterne, så du kan koncentrere dig om at finde de rette fortællere, nedskrive dine minder og uploade dine billeder.

Skab din egen mindebog

Skab din egen bog

Administration
Opret bog
Inviter fortællere
Tilføj egne minder
Gennemse og rediger
Bestil bog

Kom i gang for kun 349 kr.

Du kan få adgang til vores online fortælle-univers ved at købe din første mindebog for 849 kr. – men du kan også vælge blot at betale 349 kr. for adgang til systemet, og vente med at bestille den fysiske bog til du er klar. De 349 kr. vil blive modregnet i din endelige bestilling, men kan ikke refunderes.

Køb adgang til mindebogen

Tag dig god tid

Brug så lang tid som du vil på at lave bogen. Vi skal blot bruge op til 14 dage til at få bogen lavet hos vores bogbinder. Den deadline du sætter i systemet kan altid ændres.

Start din bog

Sådan ser det ud

Som initiativtager til en bog får du adgang til både en administrationsside, hvor du har overblik over bogens fortællere og kapitler samt en mindeside, hvor du selv kan tilføje dine egne minder og billeder.

Administrér

Som initiativtager kan du invitere nye fortællere, ændre deadline og løbende holde overblik over bogen og de forskellige bidrag, der kommer ind.

Du får også rollen som redaktør, hvilket betyder at du kan redigere og fjerne minder eller billeder som du ikke ønsker at medtage i den færdige bog.

Start din bog

Fortæl

Som fortæller kan du se og tilføje egne minder og billeder til bogen. Under hvert kapitel finder du inspiration til temaer og sætninger, du kan færdiggøre - eller du kan vælge at skrive fritekst. Du kan skrive lige så meget - og lidt - som du ønsker.

Du kan altid komme tilbage og redigere dine minder helt frem til bogens deadline.

Start din bog

Personlig og fleksibel opbygning

Hver fortæller får adgang til de kapitler og spørgsmål i bogen, som er relevante for netop deres unikke relation til hovedpersonen.

Bøger med omtanke

Vores allervigtigste fortællinger fortjener at blive produceret med omtanke og i en kvalitet, der kan holde i flere generationer. Derfor bliver alle vores bøger printet og indbundet i hånden på ét af Danmarks sidste bogbinderier. I sit værksted på Sydals printer og indbinder John alle vores bøger i hånden.

John printer kun de bøger, der bliver bestilt og vi har nøje udvalgt miljøvenligt, klorfrit papir og bæredygtige materialer.

Høj datasikkerhed
Produktion i Danmark
Bæredygtige materialer

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang? Eller har du spørgsmål til systemet og processen? Der findes ingen dumme spørgsmål, og vi står klar til at hjælpe!

Se vores faq her