Fortællinger forankrer

Forlaget Fortæl er her i bund og grund for at gøre det muligt for jer derude at dele jeres fortællinger med hinanden. Fordi vores fortællinger skaber vores virkelighed.

Men der er mere til den fortælling.

At fortælle livshistorier, dele erindringer og bevare dem til den næste generation, er én af vores ældste traditioner - men desværre en tradition som er ved at uddø. Enten bliver fortællingerne aldrig skrevet ned, selv om intentionerne er nok så gode - eller også drukner ordene i den digitale strøm.

Det vil vi gerne ændre.

Derfor giver vi liv til dine vigtigste fortællinger i et digitalt fortælle-univers, hvor simple rammer og intuitive spørgsmål inviterer dig til at sætte ord på historier og relationer, der har gjort indtryk på dig. De fortællinger, som skaber blivende minder, og minder os om, hvem vi er.

Ved at nedskrive vores fortællinger i personlige bøger, kan vi indkapsle øjebliksbilleder af levet liv. Når livet går op, når livet går ned, når livet slår kolbøtter og når livet går i stå. Når vi sætter ord på vores relationer, minder vi hinanden om, hvem vi er og hvor vi hører til. Det bliver del af en større universel fortælling.

Bøger med omtanke

Vores allervigtigste fortællinger fortjener at blive produceret med omtanke og i en kvalitet, der kan holde i flere generationer. Derfor bliver alle vores bøger printet og indbundet i hånden på ét af Danmarks sidste bogbinderier. I sit værksted på Sydals printer og indbinder John alle vores bøger i hånden.

John printer kun de bøger, der bliver bestilt og vi har nøje udvalgt miljøvenligt, klorfrit papir og bæredygtige materialer - og bl.a. lim der er så rent, at det ifølge John "kan spises af børn" (det anbefaler vi dog ikke).

Teamet

Maria Lya Leerbeck

Stifter & Adm. Direktør
Tlf.: 6172 0521
Tror på karma og på at det ikke er for sent at ændre verden

Mette Høyer Eriksen

Medstifter & Advisor
Tror på at alle mennesker har en vigtig historie at fortælle

Casper Thun

Webudvikler, CTWeb
Tror på datanisser og på at der findes en (digital) løsning på alt

John Lauritzen

Bogbinder, Als Bogbinderi
Tror på værdien af det gode gamle håndværk

Kathrine Bøge Søndergaard

Studentermedhjælper & ghostwriter
Tror på skønheden i de små ting

Ninna Schrøder

Studentermedhjælper & redaktør
Tror på, at man først og fremmest skal have tiltro til sig selv