Den perfekte personlige gaveidé

"Min Venner" er en personlig og unik gavebog til din veninde - med minder og kærlighedserklæringer fra alle dem, hun holder af.

Kom gratis igang

Det ultimative venindegave

Opret din bog gratis allerede i dag

Invitér vennerne med et link

Bestil, betal og få bogen leveret.

Start din egen Vennebog
5 ud af 5 stjerner

""Mine venner" er den bedste gave til en du har kær - eller til dig selv! Udover at være smuk udenpå og indeni, så er det en gave, der bare bliver ved med at give. Derudover var der god service fra forlaget, og du kan få vejledning undervejs, hvis du har brug for det."

- Rikke S. F. Simonsen
5 ud af 5 stjerner

""Mine venner" er den bedste gave, jeg kunne give min søster på hendes 30 års fødselsdag. At blive bekræftet i, hvor stor pris ens venner/nærmeste sætter på dig, er virkelig den største, givende gave, man kan få. Det er nemt at oprette bogen, nemt at invitere folk til at skrive, og så er bogen bare smuk at have stående - og den bliver smukt leveret!"

- Majbrit Refstrup Jensen

Skab din egen bog

Administration
Opret bog
Inviter fortællere
Tilføj egne minder
Gennemse og rediger
Bestil bog
Læs mere om processen

En hyldest til venskaber

"Der findes en række store bøger om kærlighed og venskaber. Huckleberry Finn. Drageløberen. Mads & Mikkel. Faktisk er venskab og relationer omdrejningspunkt for langt størstedelen af vores allerstørste fortællinger.

Når den bog, du sidder med i hænderne nu, alligevel er noget helt særligt, er det, fordi den handler om dig. Fortalt af dine bedste venner, er det en del af historien om, hvem du er, og hvorfor du har en særlig plads i dine gode venners hjerter."

-Uddrag af forord

Se preview af bogen

Vennebogens opbygning

I bogen oprettes der ét kapitel pr. ven/fortæller, der skriver i bogen. Der kan være op til 16 venner i den printede bog, men hvis der er flere som skriver, kan de blot fordeles i to bøger.

Hvert kapitel består af en titelside med navn, nogle korte info om fortælleren og så en række spørgsmål og svar hhv. "om mig", "om dig" og "om vores venskab".

Start din egen bog

Om bogen

60 - 300 sider
Håndindbundet hardcover bog guldpræg
10 - 14 dages levering fra bestilling
Op til 38 fortællere
18 x 40 cm højformat
849 kr.
(ekstra bøger 599 kr./stk.)

Spørgsmålsdesign:

Mette Høyer Eriksen

Journalist og medstifter af Forlaget Fortæl

Grafik opsætning:

Pernille Ryttergaard Rønn

Grafisk designer