Den ultimative kærligheds­erklæring til din veninde

Vennebogen

670 kr.

Giv din veninde en gave, som hun aldrig glemmer!

Der findes mange store bøger om venskab. Faktisk er venskab og relationer omdrejningspunkt for langt størstedelen af vores allerbedste fortællinger.

Med bogen ’Mine Venner’ kan du skabe en unik og personlig bog til din veninde, mor eller søster og fylde den op med historier og kærligheds-erklæringer fra deres nærmeste.

Formentlig ved hun det godt allerede, men måske har hun dage, hvor hun kan have brug for at blive mindet om, hvilken helt særlig plads hun har i dit – og andres – hjerter. Noget vi kun får sagt alt for sjældent.

Grafisk Design:
Pernille Ryttersgaard Rønn

Spørgsmål og forord:
Mette Høyer Eriksen

112 sider
16 venner
18 x 24 cm højformat
Lærreds­indbundet inkl. sølvpræg
10 - 14 dages levering fra bestilling

Sådan gør du

  • Initiativ

    Vælg din hovedperson, og inviter de venner, som skal hjælpe med at fylde bogen med gode minder og fortællinger.

  • Fordybelse

    Læn dig tilbage og lad vores intuitive spørgsmålsdesign hjælpe dig med at skrive dine minder og fortællinger ned.

  • Saml trådene

    Når alle har skrevet deres fortællinger, kan du let og enkelt få overblik og bestille din helt unikke bog, som vi printer og leverer til dig.

Det er den BEDSTE gave, man kunne ønske sig, og jeg var rørt til tårer, da jeg læste besvarelserne. Fantastisk idé. Jeg tror, at den her bog vil berige SÅ mange mennesker på så mange måder. Det er så gennemtænkt og veludført!

- Rikke

Det var en super fed måde at bekræfte vores veninde i, hvor meget vi alle sammen holder af hende, også selvom det ikke altid bliver sagt højt. Jeg vidste, at den ville ramme plet, og hun blev meget glad.

- Malene