Minder og fortællinger om et levet liv

Mindebogen

Fra 550 kr.

Giv nyt liv til minderne om én du har mistet, med vores nye mindebog.

Når et menneskeliv slutter bliver mange små tråde af relationer klippet over - og dem vil vi gerne binde en lille sløjfe på ved at dele fortællingerne og minderne om dem, vi har mistet.

Bogen 'Fortæl mig om' er kommet til verden med det formål, at give børn, der har mistet en mor eller far, adgang til at lære deres afdøde forælder at kende gennem andres minder. Vi ved dog i dag, at det behov gælder både børn, unge og voksne, der mister et livsvidne.

Mindebogen giver plads til, at alle der kendte den afdøde kan nedskrive deres minder, som herefter samles i en smukt illustreret bog, der printes og indbindes i hånden. Skabt til at blive læst igen og igen - om et halvt år, et halvt liv, og også af næste generation.

Spørgsmålsdesign:
Trine Steen Møller Kristensen

Illustration:
Marianne Bukh Svenningsen

Grafisk opsætning:
Cæcilie Hertzum

60 - 300 sider
Op til 38 fortællere
18 x 24 cm højformat
Vælg mellem hardcover & canvas
10 - 14 dages levering fra bestilling

Sådan gør du

  • Initiativ

    Vælg din hovedperson samt modtageren af bogen, og inviter dem, som skal hjælpe med at fylde bogen med minder og fortællinger.

  • Fordybelse

    Sæt dig godt til rette og lad vores intuitive spørgsmålsdesign hjælpe dig med at huske og nedskrive dine minder og fortællinger.

  • Saml trådene

    Når alle har skrevet deres fortællinger, kan du let og enkelt få overblik og bestille din helt unikke mindebog, som vi printer og leverer i det antal eksemplarer som du ønsker.

Jeg husker ikke noget fra de første fem år af mit liv sammen med min mor. Derfor har jeg bedt folk omkring mig beskrive deres minder om min mor, i et forsøg på at lære hende at kende gennem andres erindringer.

- Ditte

Når vi mister nogen af vores aller nærmeste og bliver ramt af dyb sorg, kan vi hverken løbe fra det eller gemme os. I sorgen er sproget faktisk det eneste brugbare redskab, vi har.

- Jes