Priser

Mindebogen

Hardcover fra 550 kr.

Mindebogen "Fortæl mig om" printes som standard i en lækker hardcover-kvalitet til en grundpris på 550 kr. inkl. 60 sider og herefter +2 kr. pr. ekstra side. Bogen kan bestå af op til 300 sider.

Prisen pr. bog er den samme om du bestiller 1 eller 20 eksemplarer, og i hver bog kan du skrive en individuel personlig hilsen og navn.

Priseksempel:
Hardcover bog 120 sider inkl. personlig forside.
Grundbog (60 sider) 550 kr.
60 ekstra sider 60x 2 kr. 120 kr.
Total pris pr. bog: 670 kr.
Du får 15% rabat på hele ordren ved køb af min. 2 eksemplarer af samme bog.

Luksus canvas m. guldpræg

Til mindebogen kan du tilkøbe luksus canvasovertræk med personligt guldpræg på forsiden, samt vores logo i guldpræg på ryg og bagside. Vi anbefaler denne løsning i tilfælde, hvor du skal printe flere eksemplarer af mindebogen, men det er muligt helt ned til én bog.

Priseksempel:
Mindebog i 5 eksempler (a' 120 s.)
5x 670 kr 3.350 kr.
Luksus canvas tillægspris 1.950 kr.
 
Total: 5.300 kr.
Total pris pr. bog: 1.060 kr.
Du får 15% rabat på hele ordren ved køb af min. 2 eksemplarer af samme bog.

Vennebogen

Canvas fast pris: 670 kr.

Vennebogen "Mine Venner" leveres som standard i luksus canvasomslag, men er til gengæld 'låst' til altid at være 120 sider og med plads til 16 besvarelser.

Forsiden er inkl. vores standard sølvpræg af titel på forsiden samt vores logo på ryg og bagside.

Produktion & levering

Alle vores bøger indbindes i hånden på et bogbinderi på Sydals. Det betyder, at din bog har været i hænderne på én af Danmarks sidste bogbindere, og det tror vi på, at du vil kunne mærke, når du modtager den.

Det betyder også, at vi ikke leverer dag-til-dag. Gammeldags boghåndværk tager tid, og vi arbejder ikke om natten, men vi har dog en mulighed for ekspres-levering i de tilfælde, hvor en bog skal nå frem på kort tid. Vi anbefaler dog altid at du går igang med din bog i god tid, da det også kan tage tid at modtage og gennemgå alle besvarelser.

Standard

John printer og indbinder hver 1. og 15. i måneden, og herfra kan forventes en produktionstid på 2 dage og leveringstid med GLS på 2-3 dage.

10-14 dageinkl. tracking
32 kr.

Ekspres

John printer og indbinder med det samme, men bogen skal lime og tørres, så der afsættes 2 dage til produktion og leveringstid med GLS på 2-3 dage.

4 dageinkl. tracking
332 kr.